Audio | Meci de retragere pentru Cristina Neagu! Anunțul făcut de președintele FRH: “Merită mai mult decât i-am putut oferi noi!”

Constantin Din a anunțat, în direct la Sport Total FM, că Federația Română de Handbal și-ar dori să organizeze un meci de retragere pentru Cristina Neagu.

Cea mai bună handbalistă din România și-a anunțat retragerea de la echipa națională în această iarnă.

Acum, președintele FRH a precizat că își dorește, împreună cu Cristina, să pregătească “un meci de gală” în cinstea ei, la care să participe nume uriașe din handbalul mondial.

“Eu i-am mulțumit personal Cristinei Neagu. Cu siguranță, Cristina Neagu merită probabil mai mult decât noi am reușit să-i oferim. Și, cu siguranță, merită un meci de gală de retragere. Trebuie să găsim, împreună, timp liber pentru a organiza acest meci.

Pentru că suntem în plină competiție, și campionat și cupe europene, în care Cristina e angrenată. Nu sunt pauze disponibile pentru a organiza un meci așa important. Trebuie să gândim împreună. Cristina trebuie să găsească momentul în care ea și-ar dori. Ar trebui să fie un meci cu nume sonore din handbalul mondial.”, a spus Constantin Din, la emisiunea “Fluier final”.

Ascultă aici interviul integral cu Constantin Din:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -