Audio | Bogdan Vasiliu jubilează după ce CS Rapid a învins CSM București: “Era momentul să spargem ghinioanele!”

Bogdan Vasiliu s-a arătat extrem de fericit după ce CS Rapid a învins CSM București, în derby-ul Ligii Naționale de handbal feminin.

În direct la emisiunea “Fluier final”, președintele CS Rapid a declarat că jucătoarele din Giulești au reușit să “spargă” ghinionul.

Rapid s-a impus cu 30-28 contra campioanei en-titre, într-un duel încins disputat în Sala Rapid.

“O victorie extraordinară, care vine cumva să aline rănile din acest an în care am avut atâtea meciuri în mână și le-am pierdut în Liga Campionilor. Era momentul să spargem toate aceste ghinioane și probleme și să reușim prima victorie împotriva CSM-ului.

Am câștigat cu sufletul meciul ăsta. Le datoram fanilor această victorie. Fetele au pus tot ce au avut mai bun în ele ca să obținem cele 3 puncte.”, a spus Bogdan Vasiliu, la Sport Total FM.

Vasiliu a precizat că lupta pentru titlu este în continuare deschisă. Rapidistele s-au apropiat la 6 puncte de liderul CSM, cu 10 etape rămase de disputat.

“Primul pas era să câștigăm astăzi, am făcut-o, și acum așteptăm greșelile CSM-ului. Și noi trebuie să rămânem concentrați și să obținem punctele.”

Bogdan Vasiliu visează la trofeul Ligii Campionilor: “Asta ne dorim!”

De asemenea, Bogdan Vasiliu rămâne încrezător în șansele de calificare în optimile de finală ale Ligii Campionilor. 

Rapidistele sunt nevoite să câștige ultimele două partide din grupă, cu Zaglebie și Esbjerg, în timp ce Ferencvaros trebuie să piardă cu Vipers și Metz.

“Nu ne-am luat gândul de la calificare. Ne jucăm șansa până la capăt! Nu sunt doar șanse matematice. Ferencvaros are un meci greu cu Vipers, apoi la Metz. Și noi putem să câștigăm acasă în ultima etapă cu Esbjerg-ul.

Depindem, din păcate, de jocul rezultatelor. A fost o grupă infernală, foarte grea. Ne-am luptat de la egal la egal cu fiecare adversar din grupă. Blestemul accidentărilor, zic eu, că ne-a fost fatal. Puteam fi mult mai sus.”

Președintele CS Rapid visează ca echipa sa să câștige trofeul Ligii Campionilor într-o bună zi. Bogdan Vasiliu speră la o calificare în Final 4 în următorii ani.

“Cam asta ne-am dori. Nu neapărat la o cifră fixă de la victoria CSM-ului. Dar în 2-3 ani să jucăm în Final 4-ul Ligii Campionilor.”

Ascultă aici interviul integral cu Bogdan Vasiliu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -