Arbitrii s-au pus în slujba FCSB-ului! Cum au ajutat-o să urce în clasament

În ultimele 4 partide, echipa lui Gigi Becali a obținut punctaj maxim. Vicecampioana a avut parte de decizii eronate ale arbitrilot în momente decisive ale meciurilor.

FCSB a obținut 4 victorii la rând, obținând 12 puncte, însă asta cu ajutorul arbitrilor. În meciul contra celor de la Clinceni (3-2), nu s-au înregistrat erori evidente. Acesta fiind singurul meci în care FCSB nu beneficiază de ajutorul arbitrilor.

În celelat partide, roș-albaștrii au fost ajutați în moment decisive ale jocurilor. De exemplu, în meciul împotriva celor de la Chindia, în care FCSB s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Budescu, din penalty, în min. 90+7.

„Centralul” Lucian Rusandu a produs însă două gafe foarte mari. Ambele în favoarea oaspeților.

  • Kocici a fost eliminat gratuit. În minutul 8, arbitrul i-a arătat cartonașul roșu mijlocașului Chindiei, însă acesta, deși a intrat tare asupra lui Valentin Crețu, a trecut cu piciorul printre picioarele adversarului și abia l-a atins. Nu s-ar fi impus sub nicio formă eliminarea.
  • Crețu trebuia eliminat. În finalul primei reprize, fundașul dreapta al roș-albaștrilor l-a lovit cu cotul pe Popadiuc, însă Rusandu n-a luat măsura care se impune, adică nu l-a trimis la cabine pe fundașul vicecampioanei.

Sursă: gsp.ro

Jucând practic mai bine de 90 de minute în superioritate numerică, fiindcă reprizele au fost prelungite cumulat cu mai bine de 10 minute, FCSB a luat toate punctele cu ajutorul arbitrilor.

FCSB – Dinamo 6-0

  • Și în Derby de România FCSB a primit o mână de ajutor considerabilă din partea arbitrului. Istvan Kovacs l-a eliminat total eronat pe Steliano Filip, în minutul 37, când scorul era doar 1-0. Ulterior, pe parcursul reprizei secunde, Kovacs a comis două greșeli și împotriva FCSB-ului, fiindcă Sorescu și Răuță trebuiau eliminați. Totuși, până la aceste momente, trupa lui Edi Iordănescu a beneficiat din plin de omul în plus și a mai marcat de 3 ori. Deci, până la producerea erorilor în favoarea lui Dinamo, confruntarea fusese deja decisă, scorul era 4-0.

Sursă: gsp.ro

FCU Craiova – FCSB 0-1

  • Golul a fost marcat dintr-un penalty dictat de Iulian Călin, în urma unui duel între Diallo și Valentin Crețu. „E o comedie de penalty”, a fost părerea lui Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român, opinie împărtășită de majoritatea foștilor mari fotbaliști, în frunte cu Cornel Dinu și Basarab Panduru. Chiar și fotbalistul FCSB-ului care a fost implicat în acea fază a spus că „am fost și șmecher”. În rândul foștilor mari arbitri s-a creat o dispută. Balaj și Crăciunescu au susținut că a fost fault, Porumboiu a spus că nu.

Sursă: gsp.ro

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -