Andrei Cristea este noul antrenor de la Popești Leordeni, din Liga a 3-a: “M-au convins, sunt oameni de fotbal!”

Andrei Cristea a preluat postul de antrenor al echipei Popești Leordeni, din Liga a 3-a. Fostul atacant era liber de contract din vară, ultima sa experiență fiind la clubul Înainte Modelu.

Cristea a explicat, la Sport Total FM, cum a ajuns să semneze cu formația din Liga a 3-a, care are ca obiectiv calificarea în Play-Off la finalul actualului sezon.

“Popești Leordeni este un club foarte bine organizat, un club cu pretenții, un club serios și un club care are o infrastructură foarte ok pentru acest nivel.

Am avut discuții cu conducerea clubului în ultimul timp și m-au convins. Sunt oameni de fotbal, oameni care cunosc fenomenul și lucrul ăsta contează cel mai mult pentru mine.”, a spus Andrei Cristea, la emisiunea “Execuții matinale”.

Andrei Cristea a explicat că preferă poziția de antrenor în detrimentul altor posturi din conducerea clubului, precum cel de director sportiv.

“Eu am încredere că vom reuși. A fost decizia mea, poate și soarta, poate și faptul că îmi place foarte mult să stau printre jucători, să fiu în iarbă. Nu prea mă simt confortabil când am cravata la gât, să fiu sincer. Mă documentez foarte mult în ultimul timp. Am licența A și vreau să mă bag la licența Pro.”, a mai declarat fostul atacant.

Andrei Cristea se află la cea de-a patra experiență ca antrenor, după cele de la Poli Iași, CS FC Dinamo și Înainte Modelu.

Ascultă aici interviul integral cu Andrei Cristea:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -