Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: ,,De la salarii de milioane de dolari a ajuns la Craiova”

Impresarul Anamaria Prodan a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Bârfe și sport” din 04 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Vasile Constantin, pentru a discuta despre situația profesională a lui Laurențiu Reghecampf.

„N-are legătură cu ceea ce trăiește el cu viața de famili, însă de la salarii de milioane de dolari, de la finale de Champions League antrenează la Craiova! Asta este probabil lecția de viață pe care trebuie să și-o învețe.

Craiova este echipă din România, iar el a jucat finală de Champions League, cu Real Madridul Asiei, cu Al Hilal. Este altceva, o altă ligă, e diferență mare! Cine a făcut pași greșiți în străinătate s-a întors acasă! Ăsta este adevărul! Credeți că mie nu-mi pare rău că soțul meu n-a rămas la nivelul de Champions League? Îmi pre rău!

E vorba de bărbăție, educație și putere. Când ajungi în vârf nu ai voie să te clatini, sunt alții, milioane și miliarde mai jos, care se clatină oricum, care vor să-ți ia locul!

Ați văzut vreo ofertă din Germania pentru Laurențiu Reghecampf? Când apari pe prima pagină în Bild nu mai ai cum să antrenezi niciodată acolo… Când apari cu copii făcuți în afara căsniciei, cu nunți făcute fără să știe familia, cu dansatoare, cu escorte, iubite, gravide, nu poate nimeni să te mai ia, jucătorii nu mai au încredere în tine.

N-ai ce exemplu să dai, nu te ia nimeni! Nicio echipă! De aia Laurențiu a căzut în plasa multora care și-au dorit și l-au îndreptat spre zona asta. Dar este unul dintre cei mai mari antrenori pe care îi are România”, a spus Anamaria Prodan la Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -