FC U Craiova schimbă antrenorii ca pe jambiere. Bobi Verdeș a fost pus antrenor interimar

Clubului patronat de Adrian Mitetlu schimbă antrenorii ca pe jambriere. Oltenii au demis deja doi antrenor în primele 14 etape.

Flavius Stoican și Adrian Mutu nu au rezistat foarte mult timp pe banca celor de la FC U Craiova 1948, echipă care se situează pe locul 12 în ierarhie. Drept consecință, Mititelu Jr. caută în continuare un tehnician care să îl mulțumească și să producă rezultatele dorite de acesta.

După demiterea lui Stoican, oltenii l-au pus pe secundul acestuia, Bobi Verdeș, în funcția de antrenor interimar. Cu toate acestea însă, fostul atacant nu pare că ar avea de gând să îndeplinească acest rol. Verdeș a dezvăluit că nu știe dacă va sta pe banca la meciul cu Sepsi și a anunțat că va purta o discuție cu conducerea clubului în acest sens.

„Nu știu ce se va întâmpla. Nu știu dacă voi fi pe bancă la meciul cu Sepsi. Voi purta o discuție cu conducerea clubului azi (n.r. Joi). Am venit cu Flavius Stoican și normal ar fi să plec odată cu el. Vom vedea ce decizie vom lua”, a declarat Bobi Verdeș pentru ProSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -