Alexandru Pelici: “Sper să reușim promovarea din primul an la FC Argeș. Începem cu un lot nou!”

Alexandru Pelici, antrenorul  a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 29 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre noul plan pus în aplicare la FC Argeș.

În urma unei conferințe de presă de astăzi, Alexandru Pelici este noul antrenor principal al echipei Campionii FC Argeș, antrenor secund și analist este Eugen Beza, tot antrenor secund este Paul Ciobanu, de antrenarea portarilor se ocupă Eugen Anghel, în timp ce Bogdan Ungureanu a fost ales ca preparator fizic.

“Scopul cu care pornim la drum este promovarea din primul an la Liga 1. Deocamdată am transferat șapte sau opt jucători cu care eu am mai lucrat. A fost o dorință, pentru că timpul nu este foarte lung și știți și dvs. că au plecat foarte mulți jucători de la echipă și practic începem cu un lot nou de jucători.

Practic nu avem timp de omogenizare, în acest campionat începem curând, avem doar o lună la dispoziție în care încercăm să facem o echipă competitivă cu care vom putea pune probleme și sper să reușim promovarea din primul an.

Piteșteanul Robert Boboc, Scarlatache, Balgiu, Panait, Rădescu, în afară de Balgiu sunt jucători cu care eu am mai lucrat la Mioveni sau în alte părți pentru că mi-am dorit să aducem jucători pentru că le cunosc limitele. L-am adus și pe Florian Haită de la U. Cluj, însă nu am mai lucrat cu el până acum, dar am avut referințe foarte bune, mi-a plăcut întotdeauna și s-a ivit acum oportunitatea. Printre alții a mai fost transferat Buhaceanu și în rest mai sunt jucători sub vârstă care urmează să mai vină, pentru că știm cu toții că este nevoie de doi jucători under în teren și vor mai veni câteva achiziții noi. Vom mai avea nevoie de mijlocaș centra și în atac vom mai avea nevoie de unul sau doi jucători.

Întotdeauna pe unde am fost am încercat cât de mult posibil să lucrez cu jucători români, și la Mioveni am încercat și am reușit în primul an să păstrez lotul cu care am promovat, am avut doar doi în lot, e vorba de Garuti și Sanov, pentru că mi-am dorit întotdeauna să lucrez cu fotbaliști români. Este sănătos și important pentru fotbalul românesc să lucrezi cu fotbaliști români. Este important să creștem copii, să-i creștem bine, pentru că acolo este viitorul”, a spus Alexandru Pelici la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -