Cele mai populare sporturi pentru pariurile unei veri incendiare

Să faci pariuri a devenit o activitate care nu necesită niciun pic de efort! Bine, nu trebuie să ducem lucrurile în extrem, pentru că sigur, trebuie să deții anumite cunoștințe, trebuie să știi să faci anumite diferențe și să ai ceva experiență în domeniu, dar în principiu vorbim despre o activitate pe care o poate face aproape oricine deține un device cu acces la internet. Gamblingul se numără printre cele mai populare preocupări la nivel global, existând extrem de mulți “adepți”, astfel că tot mai multe persoane aleg să facă “investiții” în această industrie și să își pună la bătaie bugetul pentru un potențial câștig.

Sezonul acesta se anunță a fi unul extrem de provocator, cu diverse campionate și înfruntări de bifat în această vară, așa că și pariurile vor fi pe măsură. Iar cum cazinourile online nu mai limitează participarea, că nu mai este nevoie să te deplasezi sau să adopți o anumită ținută, pariorii își fac de voie în ceea ce cunosc cel mai bine fără să aibă nevoie de bonus fără depunere, când știu ce au de făcut, cum și unde. Acum că am stabilit că există interes, lucru care se reflectă într-o piață globală de miliarde de dolari anual  (peste 40% din activele din pariuri sunt reprezentate de pariurile sportive), hai să vedem și care sunt sporturile spre care se îndreaptă cei mai mulți dintre curioși.

 

Fotbalul

 

Un număr impresionant de fani cântă mereu imnurile formațiilor preferate și speră ca la finalul unei competiții favoriții lor să fie câștigători. Cel mai important generator de pariuri, fotbalul este cel mai căutat, cel mai popular și cel mai valoros atunci când vine vorba despre pariuri – dintre toate pariurile sportive care se fac în lume, undeva la aproape trei sferturi este reprezentat de fotbal, lucru care nu trebuie să surprindă pe nimeni. Asta și pentru că acest sport este atât de accesibil, de ușor de înțeles, de urmărit și de relaționat ca emoții. Iar când confruntările aduc împreună țări din întreaga lume – UEFA, FIFA, Champions League, și multe altele, atunci știi că lucrurile sunt cu adevărat serioase – se poate alege nu doar o anumită echipă, cât și un anumit jucător, numărul de goluri, scorul final sau și dintre multe și multe alte combinații care mai de care mai ofertante.

 

Basketball

 

Un sport care poate arăta diferit în anumite colțuri din lume, în ceea ce privește popularitatea lui, dar care a început să fie tot mai căutat, inclusiv în România. Cu un fan base generos mai mult în America, basketball-ul se înscrie și el pe lista sporturilor care generează profit atât la casele de pariuri, cât și în rândul jucătorilor. Național Basketball Association (N.B.A.) aduce cei mai mulți fani din întreaga lume – la fiecare patru ani se dau cele mai acerbe înfruntări.

 

Cursele de cai

 

Cu siguranță că nu te așteptai să vezi această nominalizare aici, dar hai să explicăm care este treaba cu acest sport al nobililor englezi și care pare să cam pălească din interesul unora, doar pentru a câștiga în alte zone. În primul rand, cursele de cai au o vechime notabilă în ceea ce privește relația lor cu pariurile sportive, motiv pentru care încă sunt aici, în pofida faptului că nu se mai văd cam peste tot. Cu o istorie generoasă, acestea se pot accesa din orice colț al lumii în cazul cazinourilor online, ceea ce le face extrem de accesibile la nivel de competiție, dar și printre cele mai bogate. În mod surprinzător, cea mai mare piață este cea din Japonia, urmată de cea din Marea Britanie și Australia.

 

Tenisul

 

Un sport care de câțiva ani a pus din nou România pe hartă sporturilor, după reușitele consecutive ale Simonei Halep. Inclus în top 5 al celor mai populare sporturi la nivel global, acesta dispune de mai multe variante de pariere, în funcție de casa de pariuri unde se alege să se plaseze cele de interes – combinațiile sunt cât se poate de variate și versatile, așa că înainte de orice trebuie să fii la curent nu doar cu competițiile, cât mai ales cu toate regulile de joc. Fanii din întreaga lume își pun nu doar speranțele în favoriții lor, cât mai ales în posibilitățile proprii de câștig. Printre cele mai cunoscute nume contemporane din aceasta zona se numără Serena Williams, Roger Federer, Novak Djokovic, Rafael Nadal, Steffi Graf.

 

Jocurile video

 

Cu siguranță o surpriză deloc ușor de prevăzut, sporturile electronice sunt printre cele mai noi activități care au intrat în grila caselor de pariuri și care permit parierea pe acestea. Printre cele mai cunoscute competiții se numără turneele unde se întrec câștigătorii de la Dota 2, League of Legends, Heroes of the Storm sau Counter-strike Global Offensive. Aici se înfruntă cei mai buni jucători de jocuri video, iar opțiunile de pariuri includ alegerea echipei victorioase sau handicap, dar și pariuri pe punctele totale, dacă se poate. De curând, competițiile e-sports au fost recunoscute drept disciplină olimpică, deși doar la nivelul 2 momentan – se estimează săptămânal că cel puțin două miliarde de persoane joacă un joc video.

 

Concluzie

 

Alte sporturi pe care ar trebui să le urmărești în perioada următoare ar fi și boxul, rugby, wrestlingul, golful și nu numai. În principiu nu exista “cel mai bun”, ci doar ce-i mai bun pentru tine, pentru că atât timp cât te distrezi, asta este tot ce contează. Noi dorim succes indiferent de alegeri, dar mai ales multă distracție și câștiguri.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -