Turul Ciclist al României are o etapă în plus. Vezi programul Turului României 2023

După ce a revenit în calendarul competițional, Turul Ciclist al României avea nevoie și de o creștere. Iată că această creștere este vizibilă anul acesta când Mica Buclă, așa cum mai este numit evenimentul, are o nouă etapă de contratimp individual.

Dacă până acum aveam un prolog și 5 etape de tur, în 2023 vom avea un prolog și 6 etape. Până să ajungem la un număr de etape apropiat de al marilor tururi, așa cum probabil visează cei mai mulți dintre iubitorii autohtoni ai ciclismului, eu propun să ne bucurăm de această promovare pe verticală, nu pe orizontală, așa cum e la modă în filme zilele astea.

Ediția din 2023 a Turului Ciclist al României ne va purta în primă parte prin Moldova și Dobrogea, iar la final acesta se va încheia în București pe un traseu nou.

Așadar, între 3 și 10 septembrie vom fi cu ochii pe Mica Buclă care va traversa țara din nord-est până în sud. Pe 3 septembrie este programată prezentarea echipelor la Cetatea de Scaun din Suceava. Tot acolo este programat și prologul, conform guerrillaradio.ro.

Iată programul Turului Ciclist al României 2023:

– 4 septembrie – Prolog – Suceava

– 5 septembrie – etapa 1 – Suceava – Piatra Neamț

– 6 septembrie – etapa 2 – Piatra Neamț – Focșani

– 7 septembrie – etapa 3 – Focșani – contratimp individual

– 8 septembrie – etapa 4 – Focșani – Tulcea

– 9 septembrie – etapa 5 – Tulcea – Călărași

– 10 septembrie – etapa 6 – București – pe un traseu în jurul Casei Poporului și Bulevardul Unirii

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -