Alex Conovaru: “Gigi Becali a anunțat că sărbătorește titlul pe Ghencea. Nu se va întâmpla nici una, nici alta, Paștele nu-l ajută”

Alex Conovaru, actor și puternic susținător al lui Dinamo, a vorbit, în direct la Sport Total Fm, despre calificarea “câinilor” în play-off și despre obiectivul din a doua parte a sezonului.

Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii 2, după ce, în ultimul meci al sezonului regular, a remizat 1-1 cu Politehnica Timișoara pe Stadionul Arcul de Triumf.

“După rău, trebuia să intrăm și noi într-o casă mai curată, unde vedem mingea. Am fost la meci, atmosfera foarte plăcută, chiar mă gândeam și vorbeam cu băieții cu care am abonament la Tribuna 2, că e frumos și în Liga 2, se joacă la prânz, ai ziua liberă după, soare, frumos. Glumesc, haz de necaz. Bine, nu haz de necaz neapărat, dar…

Ai timp să te duci și la bere, ajungi acasă, mănânci, te culci, ai sâmbătă, duminică liber, Lasă, domnule, stăm aici liniștiți, că e bine”, a declarat Conovaru.

Legat de faptul că Dinamo ar putea intra într-un conflict cu FCSB din cauza Stadionului Arcul de Triumf, pe care și Gigi Becali vrea să-l închirize, Conovaru a spus:

“Să ajungem noi în situația de a promova. Lasă să avem noi problema asta că ne batem cu nea Gigi pe stadion. A anunțat că sărbătorește titlul în Ghencea, el și-a făcut planul, n-o să se întâmple nici una, nici alta (n.r.: să ia titlul și să-i permită accesul în Ghencea). Mai are o cutumă el, nu i se întâmplă lucruri în preajma Paștelui de obicei. De Paște campion, de Paște pe primul loc și asta de 15 ani încoace de când anunță chestia asta. Și Paștele nu-l ajută, ciudat, că e cea mai mare sărbătoare a ortodoxiei. Nu i se întâmplă, cine crede el că e acolo sus și subliniez, cine crede el, nu-l ajută. Deci ceva nu e bine”.

Conovaru crede că CSA Steaua nu ar trebui să joace în play-off, pentru că nu are drept de promovare și speră ca Dinamo să prindă cel puțin un loc de baraj.

“Vom vedea în play-off, e cu totul altceva. În mod normal eu sper măcar la baraj să ajungă Dinamo. Mi se pare că acum trebuie să ne lovim de CSA, este cumva ca un joc pe calculator: “dacă vrei să treci nivelul ăsta, trebuie să ne bați pe noi. Noi suntem aici pe veci, nu plecăm de aici, dar ca să ajungi undeva trebuie să treci de noi”. Zici că-i ultimul cerber care păzește cheia de la lacătul la ieșirea din nivel. Așa e CSA acolo, stă acolo… Eu nu înțeleg. Am văzut și un titlu, Oprița încă mai speră la promovare. Da, și eu sper în a doua revenire a lui Iisus, dar nu se va întâmpla”, a explicat Alex Conovaru.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -