Cristi Balaj: “Nu toți îl înjură pe Dan Petrescu. Nu e neapărat un antrenor plăcut, dar trebuie să încercăm să scoatem esența declarațiilor lui”

Cristi Balaj a explicat, în direct la Sport Total FM, în cadrul emisiunii Execuții Matinale, conflictul pe care l-a avut cu suporterii echipei sale la partida cu Universitatea Cluj.

Președintele CFR-ului spune că presa locală din Cluj a prezentat trunchiat evenimentele și un conflict cu suporterii nu a existat.

“Din păcate, acea publicație care a prezentat faptele a avut grijă să scoată fragmente din tot ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare rău că nu s-a postat și finalitatea discuției, pentru că am mers la un suporter care era nemulțumit de faptul că a fost ridicat de pe locul unde avea anonament de către forțele de ordine. În final i-am explicat că decizia a fost luată pentru a proteja ambele părți, și suporterii CFR-ului și cei ai U Cluj și am finalizat discuția printr-o sesiune de poze cu el, cu copilul lui, cu vecinul, ne-am strâns mâna, omul a înțeles și a apreciat.

În cele din urmă a rămas acolo unde a fost așezat, i-a fost oferit un loc lângă familiile jucătorilor. Mai mult de atât nu puteam face pentru ei și nu am făcut nimic decât pentru a-i proteja. Bineînțeles că ne-am cerut scuze față de toți suporterii care au avut bilete în zonele laterale și n-au putut să ocupe locul unde au avut abonament”, a declarat Balaj.

Întrebat despre nervii și tensiunea din tribune și de faptul că suporterii echipelor îl înjură pe Dan Petrescu, Balaj a explicat:

“Nu îl înjură toată lumea pe Dan Petrescu. Rapidiștii nu l-au înjurat, suporterii lui CFR Cluj nu l-au înjurat. Dan Petrescu nu e neapărat un antrenor plăcut care are cele mai bune intervenții, dar noi trebuie să înțelegem și să încercăm măcar să scoatem esența declarațiilor, nu neapărat modul de exprimare și de aici poate să apară această confuzie. Că dacă ne luăm modul de exprimare al lui Hagi sau al lui Dan Petrescu, doi antrenori emblematici, care fac performanță, putem să-i luăm la mișto sau să găsim greșeli în tot ceea ce spun”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -