Alex Conovaru, despre retrogradarea lui Dinamo: “Așteptăm să se desființeze. Singura salvare este să vină șeicul”

Alex Conovaru, actor și membru DDB, a fost prezent în studioul Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 4 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre retrogradarea “câinilor roșii”.

,,În aceea seară am avut spectacol până la ora 21:00, iar după aplauze am fugit către stadion. Am sperat timp de 45 de minute văzând o neputință. Ajuns acasă am realizat că aveam o stare de șoc. Era comparat ca moartea mamei mele, era de așteptat pentru că era bolnavă, dar șocul a fost imens, exact așa a fost și în seara retrogradării. Undeva am simțit în suflet că trebuie să se întâmple.

Era o retrogradare corectă a lui Dinamo, nici măcar barajul nu meritau să îl joace și noi știm lucrul acesta. Dacă nu era cazul Mioveniului și cel al Clinceniului, Dinamo era direct în Liga a 2-a, dar așa a mai trecut prin agonia aceasta a barajului prin care ne-am făcut de râs total și felicit U Clujul. Ce mă îngrijorează este că dacă dacă situația clubului era normală, așteptam să revenim, dar acum așteptăm să se desființeze.

Este utopic să crezi că va veni un investitor foarte potent financiar, asta este singura șansă, să vină șeicul”, a spus Alex Conovaru la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -