Adrian Prepeliță: “Am venit la divizia B la o echipă care își dorește promovarea. Și eu îmi doresc la fel, deși sunt conștient că nu e ușor”

Gloria Buzău a început cu o remiză noul sezon de Liga 2, scor 1-1 cu Mioveni, în deplasare.

Adrian Prepeliță, antrenorul buzoienilor, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre echipa sa și despre planurile pe care le are. Cu un lot de jucători aproape în totalitate nou, Prepeliță spune că obiectivul pe termen scurt este clasarea în primele 3-4 echipe, pentru ca mai apoi să forțeze promovarea.

“Probabil că vom ajunge la 18 jucători aduși și nu e ușor să creezi relații de joc și să omogenizezi echipa, dar cred că am arătat destul de bine, cel puțin prima repriză, singurul lucru care m-a nemulțumit au fost greșelile neforțate, care le-au dat ocazia celor de la mioveni să plece pe contraatacuri. Ne așteptam la un meci greu, știam jucătorii de acolo, au 6-7 jucători cu experiență, jucători care au jucat la Liga 1. Ei își propun o reconstrucție, dar au o echipă bună.

Îmi doream să încriem repede și de asta am făcut pressing. Dacă marcam, probabil și ei ieșeau mai mult la joc și aveam mai multe spații. Din păcate, am ratat această șansă.

Sunt mulți jucători străini la Buzău, românii cei buni au ajuns la niște contracte de 7-8 mii de euro la Liga 2, ceea ce nici la Liga 1 nu erau. Și atunci n-am vrut să intru într-o licitație din asta, așa că m-am orientat către niște jucători cu experiență. Jucătorii români nu sunt foarte mulți și fac o licitație din asta, până la urmă fiecare își vede interesul. Sumele mi s-au părut destul de mari și plus că noi a trebuit să aducem foarte mulți jucători, așa că trebuia să ne încadrăm în buget.

Nu mă feresc, am venit la divizia B la o echipă care își dorește promovarea și eu îmi doersc la fel. Sunt conștient că nu e ușor, pentru că avem o echipă nouă, dar muncim și cred eu că putem să facem o treabă bună. Jucătorii au calitate și putem să fim acolo în primele 3-4, că ăsta e obiectivul și după, odată cu trecerea timpului lucurile vor fi mult mai bune și să putem să atacăm promovarea”, a declarat Prepeliță.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -