Marius Șumudică: “Nu doresc să merg la Rapid! Totuși îmi cer scuze față de Mitică Dragomir”

Marius Șumudică, în prezent antrenor liber de contract, a reacționat după declarația făcută de Dumitru ”Mitică” Dragomir, fostul președinte al LPF, la adresa sa.

Dumitru Dragomir a spus că Marius Șumudică ar fi cel mAi potrivit pentru a fi numit antrenor la Rapid, întrucât situația la clubul din Giulești nu este cea mai bună.

Marius Șumudică a transmis că nu va reveni pe banca celor de la Rapid în perioada următoare și a ținut să-și ceară scuze față de Dumitru Dragomir, care l-a propus la gruparea din Giulești.

”Vreau să îi cer scuze domnului Dragomir, pentru că m-a susținut enorm, azi am văzut un articol în care a spus că Șumudică ar fi trebuit numit ca antrenor.

Prin declarația pe care am dat-o astăzi, că nu îmi doresc în momentul de față să merg la Rapid antrenor, ei au antrenor și îl respect pe Cristiano, nu îmi doresc în momentul de față să creadă cineva că umblu cu fitile.

Îi mulțumesc domnului Dragomir și îi cer scuze dacă i-am înșelat așteptările, el crezând că eu voi fi instalat la Rapid și că eram cea mai bună soluție.

Nea Mitică, scuze, am greșit, dar asta simt în momentul de față. Și suporterii m-au influențat de azi dimineață și până acum, ca eu să nu preiau Rapidul, să nu fiu înjurat de către ei”, a spus Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.

Marius Șumudică a mai fost antrenor principal la Rapid în perioada iunie 2010 – aprilie 2011. În această perioadă, ”Șumi” a strâns 32 de meciuri pe banca giuleștenilor (14 victorii, 10 egaluri și 8 înfrângeri).

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -