Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj: “Demisia mea e pe masa lui Cristi Balaj. A fost o umilință mult prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec”

CFR Cluj a pierdut fără drept de apel meciul din Cupa României, scor 4-0, cu Corvinul Hunedoara, din Liga 2, iar Adrian Mutu a decis să-și dea demisia după acest rezultat.

Conform Fanatik, Adrian Mutu și-a prezentat demisia în această dimineață și așteaptă ca cei din conducere să o aprobe. Antrenorul a declarat că umilința de la Hunedoara a fost mult prea mare pentru a mai continua în Gruia

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător.

Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României.

Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”, a declarat Mutu, potrivit sursei citate.

Adrian Mutu a fost numit antrenor la CFR Cluj pe 24 ianuarie, iar de atunci a condus echipa în 11 meciuri: 10 în Liga 1 și 1 în Cupa României. Bilanțul acestuia este de 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrâgeri, clujenii fiind pe locul 3 în play-off, la 10 puncte distanță de liderul FCSB.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -