Laszlo Dioszegi: “Am demontat mitul că suntem fratele mai mic al CFR-ului. Acum mai avem un singur dor, să batem FCSB ca să terminăm și povestea asta”

Laszlo Dioszegi a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre meciul cu CFR Cluj, încheiat la egalitate și contestat de ardeleni, dar și despre miturile conform cărora Sepsi ar face jocuri de culise.

Finanțatorul celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe a declarat că remiza cu CFR Cluj este echitabilă și că în niciun caz nu a fost vorba de viciere de rezultat, așa cum a susținut Cristi Balaj, președintele CFR-ului.

“Dacă a fost ajutată Sepsi, atunci eu spun să revedem golul marcat de CFR Cluj, unde a fost un ofsaid, să nu spunem de jumătate de metru, dar 10-15cm sigur, un ofsaid evident. Dacă tușierul ridica fanionul, acum nu trebuie să dăm vina pe VAR, că n-au cum să intervină, el trebuie să ridice fanionul și nu era corner, nu mai dădeau gol. În fine, eu am văzut faza din minutul 3 de foarte multe ori. Nu știu ce să zic, eu nu sunt genul care să zică lucruri neadevărate.

Se putea da 11 metri pentru CFR, dar la fel putea să nu dea. N-a fost viciere de rezultat cum au spus cei de la CFR, în niciun caz. Scorul a fost meritat, just, un egal care nu e bun pentru niciuna dintre echipe, dar noi vrem să jucăm pe teren întotdeauna. Asta am zis de multe ori și asta a fost ultima oară când am reușit să demontăm mitul ca suntem fratele mai mic al CFR-ului, nu e așa!  Acum mai avem un singur dor, să batem FCSB-ul ca să terminăm și povestea asta”, a declara Dioszegi.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -