Adrian Mititelu și l-ar dori pe Dan Petrescu la Craiova: “E cel mai mare antrenor în viață din România. Ar fi o soluție la Craiova să ieșim din agonie”

Nicolo Napoli abia a fost numit pentru a noua oară antrenor la FC U Craiova 1948, dar în ciuda acestui lucru, patronul Adrian Mititelu nu s-a ferit să vorbească deja despre alți tehnicieni care s-ar preta în Bănie.

Mititelu crede că Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din România și spune că ar fi potrivit la Craiova pentru un proiect de durata, de 2-3 ani.

“Dan Petrescu e cel mai mare antrenor în viață din România. Nu înțeleg ce cusur îi găsiți că el se adaptează la fotbalul din România și a găsit cea mai bună rețetă pentru a face ceva. Ăsta e fotbalul care se poate face în România. Cred că ar fi bun să-l iei pentru 2-3 ani, nu pentru 2-3 săptămâni.

Din punctul meu de vedere, ceea ce îmi place mie sau ce cred eu că ar fi o soluție pentru noi ca să ieșim din această agonie, și nu mă refer la ce se întâmplă de două luni, ci la modul general ce se întâmplă în fenomenul fotbalistic la Craiova, zic că Dan Petrescu ar putea fi o soluție.

Dar și acolo trebuie răbdare, pentru că trebuie să-și aducă jucători de profil. E cel mai bun antrenor din România de departe, locurile 2-3… poate Gică Hagi să concureze, dar el are un alt stil și e un alt tip de antrenor. Hagi produce un alt fotbal”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -