Weekend verde pentru echipa Sport Total FM în aplicația Superbet. Bilete câștigătoare pe fotbal și handbal

te cheamă să te alături pe Superbet, în SuperSocial, astfel încât să putem schimba împreună păreri despre meciurile pe care pariezi! Weekend-ul trecut a fost unul verde pentru echipa Sport Total FM.

Narcis Drejan a propus un bilet cu o cotă totală de 8,55, pe 5 evenimente de Liga 2 din România. Patru pronosticuri pe șansă dublă și un solist i-au făcut fericiți pe cei 7 pariori care au copiat biletul în SuperSocial.

În plus, redacția Sport Total FM s-a consultat pentru a face un bilet vineri, pe meciurile de la Campionatul European de handbal feminin. Am mizat pe victoria României în fața Spaniei și pe un pariu timp handicap pe meciul dintre Olanda și Germania. Ambele pronosticuri au fost verzi!

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de Narcis Drejan.

Grupurile dedicate sunt pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simplu! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -