LPF a anunțat echipa ideală a etapei. Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul rundei

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat care este echipa ideală a rundei 18 din Superligă. Mihai Pintilii, interimar la FCSB, a fost desemnat antrenorul rundei.

În primul 11 se regăsesc trei jucători de la FCSB, trei de la Sepsi Sf. Gheorghe, doi de la Universitatea Craiova și câte unul de la Rapid, Farul Constanța și Universitatea Cluj.

Mai jos echipa ideală, alături de comentariile LPF.

PORTAR

Ștefan Târnovanu (FCSB / 22 de ani) – A făcut un nou meci mare. A avut patru intervenţii prin care a ţinut neatinsă plasa porţii roş-albaştrilor.

FUNDAŞI

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 35 de ani) – Este un jucător polivalent, o calitate foarte importantă în fotbalul de azi. Utilizat în banda dreaptă, a oferit o nouă pasă de gol, a cincea în ediţia curentă, fiind printre cei mai buni din campionat la acest capitol.

Joyskim Dawa (FCSB / 26 de ani) – A marcat pentru a treia oară în ediţia curentă. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat, în special cele aeriene, unde a avut un procentaj de 89 %.

Mark Tamas (Sepsi OSK / 29 de ani) – Titularizat pentru a treia oară, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Este un jucător experimentat, care o poate ajuta pe Sepsi OSK să atingă obiectivele fixate.

Nicușor Bancu (Universitatea Craiova / 30 de ani) – A fost fundaşul stânga cu cel mai bun index Instat – 256. A făcut excelent ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Martin Remacle (U Cluj / 25 de ani) – Introdus pe teren la startul reprizei secunde, a contribuit din plin la jocul bun făcut de clujeni. În plus, a înscris pentru întâia oară în Superliga României.

Adrian Șut (FCSB / 23 de ani) – A făcut foarte bine legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. A consumat multă energie pe durata jocului.

Alexandru Albu (Rapid / 29 de ani) – A marcat golul prin care giuleştenii au revenit în joc. Prinde pentru a doua oară „Echipa etapei” în sezonul curent.

ATACANŢI

Rivaldinho (Universitatea Craiova / 27 de ani) – A pasat decisiv la ambele goluri reuşite de alb-albaştri în derby-ul din Giuleşti.

Mario Rondon (Sepsi OSK / 36 de ani) – Experimentatul vârf al covăsnenilor şi-a făcut din nou datoria. A reuşit o dublă şi a ajuns la opt goluri marcate în campionatul în curs.

Alexi Pitu (Farul / 20 de ani) – A încheiat cu gol o acţiune personală de toată frumuseţea. A fost a patra reuşită din contul său în ediţia actuală, în care mai are şi cinci pase decisive.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Pintilii (FCSB / 38 de ani) – Cu el pe bancă în postura de antrenor interimar, FCSB a legat în campionat două victorii extrem de importante, obținute în urma unor prestaţii în care roş-albaştrii ne-au amintit de evoluţiile din stagiunea precedentă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -