Adrian Mititelu: “M-am săturat să schimb antrenorii pe bandă rulantă!”

Adrian Mititelu, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 3 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre schimbarea antrenorilor de la FCU Craiova.

“Eu zic că dacă nu era imposibilitatea tehnică deastă vară, eu zic că anul acesta eu terminam pe doi sau trei, ori noi am pierdut foarte multe puncte. Eu voiam să iau cu trei etape înainte măsuri, dar n-am putut, pentru că Peluza Sud mă amenința. Tot am sperat, dar n-am putut, nu că nu am putut, dar n-am vrut să agit apele, îmi venise și ordin de detenție, dar am zis, lasă domnule, că va fi bine. Încă nu eram convins că este o soluție greșită și că era doar o chestiune de moment, știți cum e peste tot, e lasă că o să fie, tot nu voiam să schimbă antrenor, că și mie mi s-a scârbit de tot schimbat antrenorii”, a spus Adrian Mititelu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -