Adrian Mititelu: “Eu zic că dacă vom fi în play-off, i-am depăși ca număr de suporteri pe cei de la CSU”

Adrian Mititelu a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre nivelul campionatului românesc, dar și despre parcursul echipei sale în Superligă.

Patronul de la FCU Craiova spune că actuala ediție de campionat e mai înverșunată ca cea anterioară, însă la nivel tehnic, aceasta suferă. În plus, Mititelu a vorbit și despre suporterii craioveni, care au ales să susțină ori pe FCU Craiova, ori pe CSU Craiova, punctând faptul că echipa sa ar avea mai mulți susținători dacă ar accede în play-off.

“Campionatul de anul ăsta e mai tare de anul trecut, mai echilibrat. E determinare mai mare, înverșunare mai mare, dar cred că din punct de vedere tehnic este într-un mic regres față de anul trecut. Botoșani și Dinamo sunt nuci tari. Dinamo e o echipă ghinionistă, dar nu e o echipă atât de slabă pe cât încearcă unii s-o reprezinte. În meciul cu ei i-am simțit foarte puternici. Ei acum probabil că dacă nu câștigă, o să cadă psihic, când ai atâtea înfrângeri.. Părerea mea e că echipele astea de tradiție, cu suporteri, care pun presiune mediatică

Noi n-avem foarte mulți suporteri la stadion, dar pe Facebook zici că nu s-a întâmplat nimic, nicio scindare. Nici cei de la CSU nu se pot lăuda cu prea mulți, în general craiovenii sunt puțin răsfățați și având 2 echipe acum sunt puțin cu nasul pe sus. Dar asta e patina echipelor cu suporteri care pun presiune, în momentul când ți-e greu, când să te ajute, îți fac mai rău, pe bune.

Și la noi, și la ei, au mai plecat suporteri, urmăresc ambele echipe. Știu suporteri care-s cu ambele echipe, la ei vin 2-3 mii în plus. Ei dacă au 9000, spun că au 13.000, dacă au 13.000, spun că au avut 16.000, le umflă. Când ai 2000-2500, cum avem noi, nu mai poți să spui că ai 7000. Dar ăia 2000-3000 în plus reprezintă angajații regiilor din Craiova, dar dacă ne uităm la peluze, că peluza ar trebui să fie adevărul, sunt la fel, stânga-dreapta, acum sunt cel puțin egali. Dacă nu chiar puțin mai mult la noi. Gândește-te când jucăm noi, la ore de nu-ți vine să vii la stadion. Ne-au luat fața cu chestia asta, dar eu zic că dacă vom fi în play-off, i-am depăși ca suporteri, poate subiectiv”, a declarat Mititelu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -