Andrei Prepeliță: “Contestatarii mi-au devenit fani”. Antrenorul a anunțat noul obiectiv al FC Argeș

FC Argeș, cu Andrei Prepeliță pe banca tehnică, a reușit calificarea în play-off-ul Ligii 1, în ultima etapă, într-un duel direct cu FC Botoșani.

Andrei Prepeliță a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre perfomanța reușită de piteșteni și spune că munca fotbaliștilor a dat roade în final.

“Nu am simțit o presiune mai puternică decât atunci când eram jucător. Am jucat la niște cluburi mari, zic eu, unde presiunea era foarte mare, iar lucrurile astea m-au călit. Îmi place ce fac, am avut încredere în băieți, băieții, la fel, în mine și mă bucur că am reușit această performanță împreună cu ei.

Am muncit foarte mult, băieții m-au înțeles, vreau să mulțumesc întregului staff. Am avut încredere că lucrurile vor merge pe un trend ascendent și nu m-am înselat.

Contestatarii mi-au devenit fani. Așa e la fotbal, sunt obișnuit. Când câștigi, lumea te pupă, când pierzi, apar și lucruri de genul ăsta. Dar cred eu că la momentul ăla nu era cazul, eram pe locul 8”, a declarat Prepeliță.

FC Argeș nu a fost niciodată de-a lungul campionatului pe loc de play-off, dar a reușit să se califice chiar în ultima etapă. Prepeliță spune că le-a vorbit despre acest lucru jucătorilor în vestia înainte de meciul decisiv cu moldovenii:

“Am vorbit cu băieții înainte de meci că presiunea e pe cei de la Botoșani, pentru că ei au stat mare parte din campionat pe loc de play-off, iar noi n-am fost niciodată acolo și ar fi bine să intrăm acum cînd nimeni nu ne mai poate scoate”.

Antrenorul piteștenilor a stabilit și următorul obiectiv al echipei, calificarea în finala Cupei României. FC Argeș va întâlni pe FC Voluntari în semifinalele competiției.

“Îmi doresc cu băieții să mergem și în Cupa României într-o finală”, a declarat Andrei Prepeliță.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -