Flavius Stoican: “Sunt aici să îi sprijin în momentele dificile. Sunt convins că ei vor încerca să dea totul”

Flavius Stoican, antrenorul celor din ,,Ștefan cel Mare”, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 13 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorul Ionel Luțan, despre ce se pregătește la Dinamo pentru returul Ligii 1.

,,Întradevăr este nevoie de multă muncă, dar avem nevoie de noroc. Avem nevoie de concentrare, avem nevoie de dorință, de atitudine, toate la un loc, într-un timp foarte scurt, dar de aceea suntem aici, să facem lucrurile să meargă.

Până la urmă este important ce fac jucătorii pe teren și eu sunt aici să le dau încredere, pentru că întradevăr suntem într-o situație unde nu ne permitem niciun pas greșit, nu e ușor, avem toate meciurile de foc, jucăm cu echipe care sunt mai bine clasate în clasament, distanța într-o contracandidatele noastre este mult mai mare, dar asta nu ne sperie.

Este important ce fac ei pe teren și încredere pe care le-o dau eu, ceea ce arată ei, câtă dorință au, cum formăm rapid o echipă, că până la urmă asta este cel mai important, cum se schimbă starea de spirit. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct, dar nu dezarmez, chiar dacă sunt în mare parte și jucători tineri, sunt convins că vor să dea totul pe teren, rămâne de văzut cât de mult vor reuși și ce vor reuși.

Buni, răi, mici, oricum ar fi ei, trebuie să le dau încredere, pentru că sunt jucătorii pe care eu îi antrenez și vreau să le dau toată încrederea în momentele lor delicate, pentru că au fost până acum și momente delicate, vor fi în continuare și voi fi aici ca să îi sprijin, pentru că din discuțiile individuale cu ei sunt cu moralul la pământ sau cel puțin au fost, iar atunci eu sunt aici să îi sprijin în momentele dificile, sunt convins că ei vor încerca să dea totul”, a declarat Flavius Stoican la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -