BREAKING NEWS | Viza lui Djokovic a fost anulată pentru a doua oară. Sârbul urmează să fie expulzat din Australia

Viza lui Novak Djokovic a fost anulată pentru a doua oară, după ce avocații lui obținuseră în instanță întoarcerea deciziei înițiale, când autoritățile nu i-au permis intrarea în Australia la sosirea pe aeroport.

Decizia a fost luată de Alex Hawke, ministrul Imigrației: “Viza lui Novak Djokovic a fost anulată din motive de sănătate, pe baza faptului că este în interesul public o astfel de măsură”, a spus acesta, conform presei din Australia.

Astfel, numărul 1 mondial urmează să fie expulzat din țară. Totuși, decizia poate fi atacată cu apel, iar avocații lui Djokovic sunt deja pergătiți în acest sens.

Potrivit news.com.au, Abul Rizvi, fost secretar de stat al Imigrărișor din Australia, explică faptul că Djokovic va fi reținut de autorități și plasat într-un centru de detenție, până când apelul va fi soluționat.

Reamintim că Djokovic nu a fost lăsat să intre în Australia după ce nu a prezentat documente suficiente justificative suficiente poliției de frontieră, în condițiile în care nu este vaccinat împotriva Covid-19, iar Australia are reguli foarte stricte din acest punct de vedere. Avocații acestuia au reușit să obțină întoarcerea deciziei după ce un judecător i-a dat câștig de cauză lui Djokovic, dar doar pe vicii de procedură din partea autorităților, care nu i-au acordat timp sufiecient sârbului să-și consulte avocații.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -