ZI DE PARIURI! O sâmbătă cu SuperMeciuri și cele mai tari cote la Superbet

De la Istanbul până la Birmingham, e o zi plină de SuperMeciuri în Europa. Așa că hai să-ți spunem câteva dintre meciurile de sâmbătă, iar tu descoperă bogata ofertă Superbet, disponibilă pe site și în aplicație, și distrează-te responsabil!

RAPID FC VOLUNTARI

⚽ Eliminată din Cupă, ieșită de pe podium în SuperLiga și fără victorie de 4 meciuri în toate competițiile, Rapid are în față o echipă în revenire de formă, FC Voluntari, în fața căreia a pierdut în turul acestui sezon regulat. Ultimele două meciuri directe au produs nu mai puțin de 8 goluri.

ASTON VILLA ARSENAL

⚽ După ce a bătut campioana Manchester City, Aston Villa vrea să confirme că e cea mai bună echipă acasă în Premier League contra liderului Arsenal. Însă ”Tunarii” sunt specialiștii deplasărilor și merg pe Villa Park deciși să-și consolideze poziția.

DORTMUND LEIPZIG

⚽ Deja calificată în optimile UCL, Dortmund își poate îndrepta toată energia spre Bundesliga, acolo unde e pe abia pe locul 5, chiar în spatele lui Leizpig, adversara de azi. BVB a pierdut 4 din ultimele 5 dueluri directe în toate competițiile, primind de fiecare dată cel puțin două goluri.

ATALANTA MILAN

⚽ Fără victorie de 4 etape, Atalanta vrea să întrerupă seria negativă în duelul cu Milan, echipă pe care nu a mai învins-o de aproape 3 ani, din ianuarie 2021. 4 din precedentele 5 întâlniri dintre cele două formații au avut under 2,5 goluri.

BESIKTAS FENERBAHCE

⚽ Besiktas nu poate ține pasul cu rivalele sale tradiționale în acest sezon, fiind deja la mare distanță de Galatasaray și Fenerbahce. Însă un derby rămâne un derby, iar ”Vulturii” sunt neînvinși de 7 meciuri în fața lui Fener: 3 victorii și 4 remize.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -