ZI DE PARIURI | O duminică plină de super meciuri ale echipelor naționale

Preliminariile pentru Europene continuă și azi cu unele dintre cele mai tari confruntări din grupe. Așa că hai să-ți spunem câte ceva despre cele mai interesante dueluri ale zilei.

⚽ FINLANDA – DANEMARCA

Finlanda și Danemarca, primele două clasate din grupa H a calificărilor pentru Euro 2024, se întâlnesc azi, la Helsinki, în etapa a șasea. ”Dinamita roș-albă” are ocazia să treacă pe primul loc și să recapete statutul de la începutul preliminariilor, după ce n-a avut un parcurs grozav până acum. Înainte de duelul din prima etapă, Danemarca și Finlanda s-au întâlnit anterior la Euro 2020, când ”oaspeții” au câștigat cu 1-0 la Copenhaga, în acel meci în care Eriksen s-a prăbușit pe teren.

⚽ IRLANDA – OLANDA

Ultimele dueluri directe oficiale au avut loc în calificările pentru CM 2002 (2-2 în Olanda și victorie cu 1-0 pentru Irlanda acasă). Atunci, doar Irlanda a ajuns la turneul final. Ultima dată, Irlanda și Olanda s-au întâlnit într-un amical, înainte de Euro 2016, încheiat 1-1. Irlanda a pierdut doar unul dintre ultimele 16 meciuri de acasă din calificările pentru Campionatele Europene.

⚽ LITUANIA – SERBIA

Acum 5 zile s-au confruntat la baschet, acum e rândul fotbalului. Și aici, tot Serbia e favorită, mai ales că vine după un eșec surpriinzător acasă, cu Ungaria, scor 1-2. Lituania e penultima în clasament, cu doar două puncte și nu contează în lupta pentru calificarea la Euro 2024. În primăvară, Serbia s-a impus cu 2-0 acasă în fața Lituaniei și are cinci victorii consecutive în fața adversarei de azi.

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -