ZI DE PARIURI | E marți, e o SuperZi pentru bilete verzi în Europa

Revine Liga Campionilor, revin meciurile tari, revin SuperPariurile pe fotbal, gata să îți mărească șansele pentru a îți crea cele mai tari bilete verzi. Hai să-ți spunem de pariuri.

AC MILAN – PSG

În criză de rezultate, AC Milan joacă marți, 7 noiembrie, de la 22:00, pe San Siro, contra lui Paris Saint-Germain, care trece prin cel mai bun moment din acest sezon. Il Diavolo trebuie să depășească această pasă proastă, în caz contrar își poate lua adio de la fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. După trei etape, PSG e lider în grupa F și poate face un pas mare spre calificare dacă să impune și la Milano. Are șase puncte, cu două mai mult decât Dortmund și Newcastle și patru peste Milan. Milan vine după 2 înfrângeri consecutive acasă, ambele cu 1-0, contra lui Juventus și Udinese. PSG a câștigat doar jumătate dintre cele 6 meciuri jucate în deplasare, în acest sezon (2 egaluri și 1 înfrângere).

DORTMUND – NEWCASTLE

Newcastle vine pentru o revanșă marți, la Dortmund (ora 22:00), după ce a pierdut meciul direct de pe teren propriu, din urmă cu două săptămâni, cu 1-0. Cele două formații se înfruntă într-un meci cheie pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Borussia Dortmund nu a mai învins tur-retur o echipă engleză din sezonul 1996/97, când depășit Manchester United de fiecare dată cu 1-0 în semifinale. Borussia Dortmund a marcat un singur gol în primele trei jocuri. Doar Benfica și Milan stau mai rău. Newcastle nu a primit gol în trei din ultimele cinci jocuri oficiale susținute în toate competițiile.

MANCHESTER CITY – YOUNG BOYS BERNA

După trei victorii consecutive cu 3-1 cu Leipzig, Steaua Roșie Belgrad și Young Boys, campioana en-titre, Manchester City, poate să facă pasul către optimi, cu un nou succes cu Young Boys Berna. Toate meciurile lui Manchester City din acest sezon în Liga Campionilor s-au terminat cu peste 2.5 goluri, la fel cum toate meciurile lui Young Boys din acest sezon în Liga Campionilor s-au terminat cu peste 2.5 goluri. City e a doua echipă ca număr de goluri marcate din acest sezon în Liga Campionilor, nouă, astfel că totul e pregătit pentru un meci cu multe goluri.

ȘAHTIOR – BARCELONA

Catalanii sunt oaspeții lui Shakhtar, la Hamburg, trupa din Donetsk fiind pe treapta a treia, cu trei puncte. În Matchday 3, Barcelona s-a impus la limită în fața ucrainenilor, cu 2-1, după golurile lui Ferran Torres (28) și Fermin Lopez (36). ”Minerii” au marcat golul de onoare prin Sudukov (62), astfel că din opt meciuri directe, Barcelona conduce cu 5-2 la victorii. Dar, este de notat că cinci din cele opt dispute oficiale dintre cele două cluburi au avut rezultate la limită.

ATLETICO MADRID – CELTIC

Grupa E din Champions League este cea mai strânsă din acest sezon după trei etape. Primele locuri sunt ocupate, la limită, de Feyenoord, Atletico și Lazio, despărțite de un punct, în timp ce Celtic e pe ultimul loc, la patru puncte de madrileni. Per total, din șapte dueluri directe în Europa, madrilenii au patru victorii, în celelalte trei dueluri fiind egal. Atletico este letală pe teren propriu, acolo unde s-a impus în fiecare din ultimele 15 dispute oficiale.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -