ZI DE PARIURI: Boxing Day ediția 2023

Prima zi de după Crăciun înseamnă tradiționalul “Boxing Day”, care vine cu cinci SuperMeciuri.

⚽ NEWCASTLE UNITED – NOTTINGHAM FOREST

În ultima vreme Newcastle a suferit doar eșecuri, iar aici includem și eliminarea din Cupa Ligii, suferită la loviturile de departajare, în fața lui Chelsea, după ce a fost egalată în minutul 90+2. O altă competiție din care ”magpies” au ieșit e Champions League. Mai mult decât atât, după eșecul cu Milan, n-au prins nici loc de Europa League, terminând-o cu fotbalul continental în acest sezon. După înfrângeri precum cele cu Everton, Tottenham și Luton, Newcastle s-a îndepărtat și de Top 4, în Premier League. E la șapte puncte acum de zona Champions.

 ⚽ BOURNEMOUTH – FULHAM

În sezonul trecut, Bournemouth s-a impus cu 2-1 în fața lui Fulham pe „Dean Court”, după ce, în tur, la Londra, scorul fusese egal, 2-2. De altfel, Bournemouth e fără eșec în fața lui Fulham în ultimele patru dueluri directe, dar trei dintre aceste patru meciuri s-au încheiat egal. Ultima victorie a lui Fulham în fața „Cireșelor”datează din 2019, dar aceasta s-a produs chiar la Bournemouth, scor 1-0. Aceea a fost singura victorie a lui Fulham în ultimele 13 dueluri directe cu „The Cherries”.

⚽ BURNLEY – LIVERPOOL

Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit în EPL a fost în sezonul 2021/2022, la capătul căruia Burnley a retrogradat. Atunci, Liverpool s-a impus cu 1-0 în deplasare și cu 2-0 acasă. În ultimele 11 dueluri directe dintre cele două echipe, Burnley a reușit o singură victorie, Liverpool s-a impus de 8 ori, iar două meciuri s-au încheiat egal. Din cele mai recente șase confruntări directe, doar una a avut ambele echipe marcatoare (GG), în timp ce doar două au avut peste 2,5 goluri marcate.

⚽ SHEFFIELD UNITED – LUTON

 După promovarea din vară, ”The Blades” au obținut un singur punct în primele zece etape. Apoi, până să fie dat afară, Heckingbottom a apucat să conducă echipa spre un prim succes, 2-1 cu Wolves și spre încă o remiză, una cu Brighton. Wilder s-a întors înaintea unui joc cu Liverpool, pierdut cu 2-0 acasă, dar, apoi, au început să vină și punctele. Victoria cu Brentford (1-0) și remiza cu Aston Villa (1-1) au încadrat eșecul cu Chelsea (0-2).

⚽ MANCHESTER UNITED – ASTON VILLA

Remiza de vineri face ca Aston Villa să rămână la egalitate cu Liverpool și la un punct în urma liderului Arsenal. Pe de altă parte, a fost al zecelea meci la rând fără înfrângere, în toate competițiile, pentru formația din Birmingham. Ultimul eșec a fost la începutul lui noiembrie, 0-2 la Nottingham, în Premier League. De atunci și până la partida cu Sheffield United, Villa s-a mai încurcat, în campionat, doar cu Bournemouth, la început de decembrie, când a făcut 2-2. Din acel moment, echipa lui Unai Emery a reușit să câștige însă, printre altele, cu Manchester City și Arsenal.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -