Răzvan Burleanu a anunțat obiectivul României la EURO 2024

România merge din nou la un Campionat European, după o pauză de 8 ani, iar Răzvan Burleanu a anunțat obiectivul naționalei la EURO 2024, ce va avea loc în Germania.

Naționala noastră a fost repartizată în grupa E, alături de Belgia, Slovacia și una dintre Israel, Bosnia & Herțegovina, Ucraina și Islanda, iar obiectivul este calificarea în fazele elimintaorii.

“Jucătorii noștri i-au făcut mândri pe români. Calificarea la EURO 2024 este o performanță pe care ne-am dorit-o cu toții, marcând întoarcerea noastră la primul turneu final după 8 ani.

Rezultatul nu doar confirmă, ci și marchează strategia FRF. Această performanță nu ar fi fost posibilă fără încrederea acordată lui Edi Iordănescu și fără efortul echipei sale.

Această calificare este o consecință a unei strategii bine conturate la nivelul fotbalului românesc și a unei foarte bune implementări a acesteia. EURO 2024 ne dorim să marcheze o nouă etapă în construirea celei mai importante generații din ultimii 20 de ani.

Obiectivul intermediar este ieșirea din grupă și ne pregătim să ne îndeplinim acest vis. Sărbătoriți cu încredere în viitorul nostru comun din 2024. Vom munci și sperăm ca anul viitor să ne aducă noi realizări, victorii și împliniri”, a declarat Burleanu, pentru DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -