Vladimir Cohn, despre dezastrul de la Dinamo: ”Rednic a fost groparul șef, iar următorii au mai aruncat câte o lopată de pământ… ”

Vladimir Cohn, fostul acționar al clublului Dinamo București și actualmente președintele FC Voluntari, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 20 iulie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre dezastrul de la Dinamo București.

,,Voi urmări în continuare cum va evolua Dinamo, însă nu reprezintă un real interes pentru mine. Schimbările care s-au făcut acolo întradevăr au destabilizat complet echipa și nu cred că își va mai reveni în curând.

În ciuda faptului că Ionuț Negoiță a avut cele mai bune intenții, se pare că oamenii din jurul lui Negoiță l-au dezamăgit și l-au informat greșit. Negoiță este o persoană extrem de sinceră și pur și simplu a vrut să facă bine, să facă performanță, dar cei din jur nu l-au sprijinit așa cum trebuie. Mulți dintre cei care s-au învârtit în jurul echipei și în jurul lui Negoiță nu erau în perioada în care eram noi acolo. Dintr-o dată au apărut tot felul de caractere, tot felul de oameni care mai mult sau mai puțin au ajutat foarte mult la dezintegrarea echipei. 

S-au degajat diverse idei greșite, iar de acolo s-au făcut schimbări de jucători și noi veniți, noi aduși, alții plecați, antrenori veniți și plecați. Cred că ultimul antrenor care a făcut ceva acolo a fost Contra, ca era să câștige și campionatul, dar după s-a intrat într-o degringoladă totală.

Rednic a fost groparul șef. Ce a mai venit după Rednic, a fost doar așa… mai aruncau câte o lopată de pământ peste mort”, a spus Vladimir Cohn la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -