Virgil Boglea: “Șansele ca FCSB să joace în Ghencea sunt de 100%. CSA nu produce venituri”

Virgil Boglea, președintele Asociației ”Salvați Steaua!”, a explicat la Pro Arena de ce a întreprins un demers oficial pentru ca FCSB să poată evolua pe Stadionul Steaua.

,,În urma declarațiilor domnului Dîncu și anume că FCSB, ca fostă Steaua București nu poate avea acces pe stadionul Steaua, ne-am gândit că este oportună o recalificare a poziției domniei sale și clarificare pentru cetățenii plătitori de taxe și impozite cu privire la apartenența la dreptul de proprietate asupra stadionului.

Prin urmare ne-am adresat MApN, ne-am adresat Guvernului României și Clubului Sportiv al Armatei pentru a face precizările necesare și pentru a informa cetățenii cu privire la proprietatea stadionului.

După cum ne-a informat CNI, care a făcut acest stadion, banii pentru finanțarea lucărilor și construcțiilor desfășurate la Complexul Sportiv Steaua provin de la Ministerul Lucrărilor Publice și al Dezvoltării și Administrației. Banii provin din bugetul statului român, nu aparțin MApN și cu atât mai puțin Armatei.

În documentele oficiale, proprietatea asupra stadionului aparține statului român, iar statul român a decis ca acest stadion să fie dat în adminsitrarea MApN, care la rândul său a decis ca beneficiar al stadionului Steaua să fie Clubul Sportiv al Armatei Steaua pentru secțiile de rugby și cea de fotbal înființată la nivel de seniori odată cu anul 2017-2018”, a spus Boglea, la Pro Arena.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -