Viorel Moldovan: “Au fost multe schimbări la Rapid, ne dorim să aducă un plus de profesionalism în toate departamentele”

Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului, numit după plecarea din funcție a lui Daniel Niculae, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre stadiul pregătirilor la echipă și despre planurile clubului pentru noul sezon.

Președintele Rapidului a punctat faptul că giuleștenii au trecut printr-o serie de schimbări majore, care au ca scop îmbunătățirea activității tuturor departamentelor din club.

“Au fost multe schimbări, ne dorim ca toate aceste schimbări să fie pozitive și să ducă un plus de profesionalism în toate departamentele și, normal, ca la finalul sezonului, să ne îndeplinim obiectivele propuse.

În partea a doua a pregătirii am fost aproape de echipă și pot să zic că procesul de pregătire a decurs foarte bine, conform a ceea ce și-a propus antrenorul. Băieții au fost implicați în totalitate, s-au antrenat excelent. Vis-a-vis de meciurile de pregătire, concluziile sunt pozitive, să spunem. Dar știți cum e, sunt meciuri de pregătire. Am această experiență și îmi dau seama că atunci când se joacă pe puncte și când miza este mare, lucrurile se schimbă radical. Dar e bine, în pregătire, ținând cont și de acest nou sistem pe care vrea să-l abordeze Lennon, 3-5-2, jucătorii au făcut progrese evidente și au încercat să asimileze cât mai repede acest modul tactic. Am văzut lucruri foarte bune, lucruri mai puțin bune, dar e clar că procesul și progresul jucătorilor a fost pozitiv”, a spus Moldovan.

Viorel Moldovan îl susține total pe Neil Lennon

Președintele de la Rapid a declarat că activitatea lui Neil Lennon este pe placul său și că antrenorul are susținere totală.

“Îmi place Lennon din multe puncte de vedere. Există similitudini între Lennon și mine ca și mentalitate, concept, viziune, metodologie de antrenament. Are toată susținerea noastră, susținerea mea, sunt aici ca să dau acest echilibru, să-l ajutăm să obțină rezultate. Scopul este comun, dacă echipa câștigă și noi câștigăm odată cu echipa”, a explicat Viorel Moldovan.

Rapid debutează în noul sezon în deplasare, cu UTA Arad, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -