VIDEO | Stadionul echipei din Liga a II-a, Unirea Slobozia, lovit de fulger. Tribuna oficială în flăcări

UPDATE: Ploaia s-a oprit în urmă cu câteva minute, iar jocul se va disputa.

Tribuna oficială a Stadionului Municipal din Slobozia a fost mistuită de flăcări. Incendiul s-a petrecut noaptea trecută şi a a fost provocat de un fulger.

Fulgerul a lovit în tribuna oficială a stadionului pe care evoluează Unirea Slobozia azi-noapte, în jurul orei 00:30, și a aprins instantaneu fotoliile.

În doar câteva minute focul a cuprins întreaga tribună oficială și cele câteva zeci de fotolii au fost mistuite. Focul s-a propagat parțial și spre una dintre băncile de rezerve, amplasate sub tribuna oficială.

Ne-am uitat pe camerele video montate la stadion și la un moment dat s-a văzut o lumină puternică căzută în zona ultimului rând de fotolii și imediat s-a aprins focul care a distrus rapid fotoliile instalate în tribuna oficială a stadionului”,a spus Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea 04 Slobozia, pentru infoialomiţa.ro.

Partida dintre Unirea Slobozia și Csikszereda era programată astăzi la ora 11:00, însă cel mai probabil se va reprograma zilele viitoare, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Foto: infoialomiţa.ro

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -