Victor Becali, reacție fermă după ce Florinel Coman a primit cartonaș roșu în meciul cu Oțelul: “Era interesul lui și al clubului!”

Victor Becali a oferit o reacție fermă în urma scandalului iscat în jurul cartonașului roșu primit de Florinel Coman în prelungirile meciului cu Oțelul Galați, pierdut de FCSB cu 2-0 în Superliga.

Coman a luat al doilea galben în minutul 90+6, după ce a întârziat executarea unei lovituri libere de către adversari.

Jucătorul FCSB-ului încasase primul galben în minutul 58 și urma să fie suspendat la meciul următor din campionat, contra lui CFR Cluj, pentru cumul de cartonașe.

Lucrurile au luat altă direcție însă pe finalul partidei de pe Arena Națională. Coman a văzut al doilea galben și, implicit, roșu. Astfel, conform regulamentului, atacantul vicecampioanei va rata partida de Cupă, cu FCU Craiova 1948, dar va putea evolua în derby-ul cu CFR, din Superligă.

Victor Becali a declarat, la Sport Total FM, că regulamentul e clar, iar niciun club sau conducător de club nu poate să influențeze decizia finală.

“Nu poate să ceară un club. Ei pot cere, dar depinde ce scrie în raportul de joc al arbitrului. Se judecă după regulament.”, a spus Victor Becali, la emisiunea “Execuții matinale”, de la Sport Total FM.

Becali spune că Florinel a acționat în interesul său și al clubului, pentru a putea fi disponibil la meciul “de foc” cu CFR.

“Nu pot să-i spun lui Florinel (n.r. – să nu mai facă astfel de gesturi). Trebuie să înțeleagă și să știe el ce trebuie să facă. Eu sunt convins că cluburile le spun jucătorilor ce să facă.

Nu e de vină Florinel. El a căutat să ia al doilea cartonaș pentru că era interesul lui și al clubului, la urma urmei. Pentru că el de acolo câștigă bani. Dar că arbitrul acceptă asemenea lucruri… Nu știu dacă l-a înjurat. Am fost la stadion, dar nu am văzut din tribună. Poate înjura vreun coleg.”, a mai declarat Becali.

Ascultă aici interviul integral cu Victor Becali:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -