Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Sepsi încă n-a primit banii de la FRF pentru câștigarea Cupei României din 2023: “Mai avem de primit 240.000 de euro!”

Laszlo Dioszegi nu are vreo așteptare de la meciul cu Petrolul, din ultima etapă a grupelor Cupei României. Sepsi nu mai are șanse matematice să obțină calificarea, așa că partida de pe “Ilie Oană” va fi doar pentru palmares.

Dioszegi a explicat că meciul cu Petrolul va fi un prilej bun pentru noul antrenor al lui Sepsi, Bernd Storck, să-și testeze jucătorii în vederea alcătuirii unui prim “11” solid cu care să atace intrarea în Play-Off-ul Superligii.

“E un sentiment ciudat. Meciul de mâine chiar e fără miză pentru noi. Antrenorul mi-a spus că vrea să vadă toți jucătorii, să vadă la ce nivel sunt. Nu cred că vom veni acasă cu victorie.

Am zis clar că vreau să intrăm în Play-Off. Antrenorul, fără să stea pe gânduri, a spus că nici n-ar fi venit la echipă dacă nu ar fi avut și el gândul ăsta. Trebuie să câștigăm foarte multe puncte. Suntem îngrijorați, nu suntem în culmea fericirii.”, a spus Laszlo Dioszegi, la emisiunea “Execuții matinale”, de la Sport Total FM.

Laszlo Dioszegi a recunoscut că nu înțelege în totalitate rolul noului sistem al Cupei României.

“Sincer nici eu nu știu ce sistem e ăsta. Dar nu cred că există vreun conducător de club care știe cum au ales să se desfășoare această Cupă. E un lucru nemaivăzut.”, a mai declarat Dioszegi.

În plus, patronul lui Sepsi a dezvăluit că FRF încă n-a virat în conturile clubului suma promisă pentru câștigarea Cupei României din sezonul anterior.

“De la Federație am primit pentru câștigarea Cupei, în 2022, parcă 200.000 de euro. Iar sincer vă spun, dacă știu bine, pentru câștigarea Cupei din 2023 încă n-am primit banii. În jur de 240.000 de euro mai avem de primit de la Federație, din cauză că încă n-am primit banii nici pentru semifinale. Nu este o problemă, nu ne-am plâns foarte mult, dar avem nevoie de banii respectivi.”, a continuat finanțatorul lui Sepsi.

Ascultă aici interviul integral cu Laszlo Dioszegi:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -