ZI DE PARIURI: Cupa României și fotbal din cea mai puternică ligă

O zi de marți fără fotbal european, dar care vine cu multe meciuri din Cupa României și cu debutul etapei a 15-a din Premier League.

⚽ UNIVERSITATEA CRAIOVA – FARUL CONSTANȚA

Cinci meciuri la rând au alb-albaștrii fără vreun eșec la nivel oficial. În această grupă, Universitatea a avut meciuri solicitante, bifând doar un 1-1 la secund-divizionara CS Tunari, înainte de a trece, tot ”afară”, e UTA, cu 1-0. Este de notat că doljenii au numai un insucces domestic în acest sezon, un 1-3 cu Petrolul, în 22 octombrie.

⚽ UTA ARAD – VOLUNTARI

Voluntariul a bifat doar un 0-0 în weekend, acasă cu Petrolul. Dar, jucătorii conduși de tandemul Marin Dună-Ilie Poenaru au ajuns la 21 de puncte în campionat, ieșind puțin din zona nisipurilor mișcătoare.Mai mult, este de notat că oaspeții de marți au un singur eșec oficial în ultimele zece partide, un 0-2, acasă cu Sepsi, în campionat, în 27 octombrie.

⚽ TUNARI – BUZĂU

Opt meciuri oficiale la rând are ”Arsenalul de Ilfov”, serie în care gazdele de marți au consemnat șase remize! În grupa de Cupă, Tunariul a bifat două rezultate de 1-1, ambele acasă, cu Universitatea Craiova, respectiv Voluntari. Se vor marca mai multe goluri decât de obicei cu Tunariul ca gazdă? Ultimele nouă ”oficiale” de acasă ale ilfovenilor au avut toate ”Under 2,5 goluri” la final.

⚽ WOLVES – BURNLEY

Burnley vine după cel mai bun meci din acest sezon, abia a doua victorie din stagiune și prima pe teren propriu, un 5-0 clar cu Sheffield United, în care cea mai a doua cea mai slabă apărare din Premier League a reușit primul clean sheet și a oferit un boost de moral pentru formația lui Vincent Kompany. În deplasare, Burnley are doar patru puncte câștigate din 18 posibile, iar echipa de pe „Turf Moor” a primit opt goluri în ultimele trei meciuri, singura victorie venind cu Luton, 2-1.

⚽ ARSENAL – LUTON

Londonezii încep runda intermediară pe primul loc cu 33 de puncte, fiind urmați de Liverpool – 31 de puncte și Manchester City – 30. Au cea mai bună apărare din campionat, fiind singura formație cu medie de sub un gol primit pe meci (11 în total). În deplasare, Arsenal are patru jocuri din șase fără gol primit, dar tot pe teren străin a înregistrat și singurul eșec al sezonului, 0-1 la Arsenal.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -