Victor Becali: “Nu cred că Burleanu poate ajunge președinte UEFA. M-aș bucura să ajungă un român, dar noi nu contăm prea mult în povestea asta”

Zilele trecute, presa din Anglia a scris despre înlocuirea lui Aleksander Ceferin la șefia UEFA, care nu ar mai avea susținere, pentru că vrea să schimbe statutul forului și să poată rămână în funcție timp de 3 mandate.

Răzvan Burleanu a fost numele înaintat de prese engleză, despre care se vehiculează că s-ar bucura de sprijinul membrilor UEFA.

Victor Becali a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre posibilitatea ca Burleanu să ajungă președintele FRF. Acesta a declarat că nu crede deloc în această variantă, românii fiind prea mici pentru a conta în board-ul UEFA.

“Cum ne prinde sfârșitul de an? Bine, ne-am calificat, să spunem că am intrat în primăvara europeana cu echipele de club, n-avem cum. Dar calificarea asta parcă ne-a îndulcit puțin. Acum trebuie să ne bucurăm mai mult.

Nu cred că Burleanu poate ajunge președinte la UEFA. Eu nu cred, m-aș bucura să ajungă un român, chiar Burleanu, nu mă interesează, n-am o problemă personală cu el, dar nu cred. Nu știu cine a scris azi că Ceferin a venit în spate cu nu știu ce sponsori puternici. Noi nu contăm prea mult în povestea asta. Să ajungi în board sau în ce ești pe acolo, e altă problemă, că trebuie să fim și noi pe acolo, dar eu nu cred în povestea asta. E o poveste apărută prin presă și prin Anglia când vrei să arunci ceva, arunci momeala și cineva o prinde. Chiar nu cred, dar sincer vă spun că m-aș bucura”, a declarat Victor Becali.

https://open.spotify.com/episode/1jn7DoI4kjOzfM2OxjFXU3?si=57ea197621b647b4

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -