Victor Becali: “Nicolo Napoli nu “trădează” culorile alb-albastru! Doamne, să te întorci de nouă ori la același club…”

Impresarul Victor Becali, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 11 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu, despre revenirea lui Nicolo Napoli la FC “U” Craiova.

,,Doamne, Maica Domnului, băi, poate să vină de 9 ori la aceeași echipă în 40 de ani de antrenorat, dacă antrenează de 40 de ani mai zici că vine. Dar până la urmă se găsesc soluții acolo, zice că el pleacă și la primul telefon nici nu îl apucă în Italia, e deja în România. S-a schimbat domnul Mititelu, nu mai e același.

Cu tot ce a făcut Mititelu, eu îl respect pentru că a pus mult suflet și și-a cheltuit averea la un moment dat și acum își cheltuie averea la fotbal, din dragostea lui față de echipa asta, dar acum nu avea omul altă soluție. Dar ăla care spune că pleacă și nu mai vine. Nicolo Napoli este antrenorul care are singura echipă pe care o antrenează, Craiova. Trebuie să înțelegeți că omul acesta nu trădează” culorile alb-albastru. Este consecvent culorilor. Era bine să fiu impresarul lui, îl făceam om (nr. luați de nouă ori comisionul). Oare de ce nu își găsește de lucru și în altă parte? De ce nimeni din Italia nu îl caută?”, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -