Victor Becali: “Messi e Messi, orice ar fi el tot face ceva. Argentina nu este o echipă așa de valoroasă”

Victor Becali, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 1 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre evoluția Campionatului Mondial.

„Campionatul acesta nu este mai bun decât mă așteptam, sunt echipe la care mă așteptam mai mult, sunt multe surprize și prin această prismă este mai plăcut acest Campionat Mondial. Putem să spunem că este mai interesant, pentru că jucătorii sunt mai odihniți decât vara, pentru că vara ei vin după un campionat lung, acum toți jucătorii au avut vacanță.

Una este să vi după 60 de meciuri din Anglia sau din Germania, pentru că acestea dau jucătorii pe la națională, echipele care joacă prin Europa, iar atunci vin jucătorii mai obosiți, dar oricum este peste așteptări.

Domne’, Messi e Messi, orice ar fi și el tot face ceva. Când este nevoie el face, dar nu cred că Argentina nu este o echipă așa de valoroasă. În schimb mi-a plăcut Brazilia și Spania. Spania este totuși o echipă foarte tânără, nu este foarte matură, nu știu dacă echipa aceasta are maturitatea de a câștiga un Campionat Mondial”, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -