Victor Becali, după eliminarea Farului din preliminariile Champions League: “Ăștia suntem, atât putem. Ce să facem?”

Farul Constanța a fost eliminată din preliminariile Champions League de Sheriff Tiraspol, cu 3-1 la general, după un meci retur în care a fost dominată copios de moldoveni.

Victor Becali a declarat, în direct la Sport Total FM, că nu este o întâmplare, și să rezultatul echipei antrenate de Gică Hagi reflectă perfect nivelul campionatului intern și neputința jucătorilor noștri.

“Ăștia suntem, atâta putem. Ce să mai vorbim. Ce să facem? Nu ne împăcăm cu ideea, trebuie să găsim soluții. Cine să le găsească? Trebuie să le găsească cine trebuie să le găsească. Le găsiți voi la radio și eu din Pipera? Putem doar să comentăm și noi. Antrenorii, jucătorii și organele competente trebuie să găsească. Competente, necompetente, acum nu știu cum sunt.

Tiraspol are vreun jucător de 3 milioane pe cât a vândut Farul? Nu are. Farul a vândut pe 3 milioane, ei nu au. Ei au bătut Realul tot cu jucători care nu au fost vânduți pe 3 milioane de euro. Sheriff Tiraspol nu mai e nici pe departe ăla de atunci. Eu spun că atât putem noi. Jucătorii noștri spun că am făcut prin campionat, am făcut prin nu știu ce, dar când ne-am întâlnit cu Kosovo n-am mai putut să facem nimic. Cu Elveția la fel, când ne întâlnim prin cupele europene, la fel. Poate noi toți nu vedem lucrurile bine, că dacă am fi văzut bine, am fi câștigat. Campionatul european de tineret, unde am jucat acasă, unde ne-am lăudat că sutnem în primele 16. Suntem în primele 16 pentru că suntem a 16-a și ne-am calificat direct, altfel nu știu dacă eram. Nu e o întâmplare, ați văzut de European am făcut, foarte, foarte slab“, a spus Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -