Victor Becali, despre posibilitatea ca Adrian Mutu să antreneze în Seria A: “Are un nume în Italia, dar îmi este greu să cred”

Impresarul Victor Becali, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 17 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Sile Constantin, despre posibilitatea ca Adrian Mutu să preia o echipă din Seria A. 

“Mutu este lăudat. A făcut o treabă bună și el în Italia are un nume, dar ce să vă spun. Noi știm cine este la Salernitana, avem un raport bun, am fi aflat și noi ceva din Italia, dar este posibil să fie așa cum spun toți. Dacă îi cunoaștem, asta nu înseamnă că trebuie să ne spună nouă neapărat. Mutu a marcat atâtea goluri în Italia, dar la italieni îmi este greu să cred, mai ales în zona cluburilor în care stau așa într-o zonă mai periculoasă și nu se pot risca la experimente, pentru că acolo nu sunt chiar așa mulți antrenori străini.

Salernitana are un proprietar foarte potent financiar, dar de la potent financiar la să ajungă să bage banii e distanță lungă. Cunoscând foarte bine cluburile din Italia, așa cum și Dan Petrescu are un nume greu în Italia, dar îmi este greu să intri așa în Italia ca antrenor, pentru că nu prea aduc străini.

Chiar mi-aș dori ca Mutu să ajungă în Italia, ar fi o experiență foarte bună pentru el”, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -