Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, îi atacă pe rivalii de la CSA Steaua: “Sunt șase suporteri pe stadion, dintre care patru soldați!”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, se amuză pe seama fanilor CSA Steaua. A declarat că echipa Armatei are o susținere redusă la meciurile de pe arena din Ghencea, acolo unde, dacă va avea acces, formația finanțată de Gigi Becali va umple stadionul.

În urmă cu doar o săptămână, s-a promulgat legea propusă de Marcel Ciolacu în finalul anului trecut, care facilitează accesul roș-albaștrilor înapoi în „Templu” după o pauză de 8 ani!

Astfel, FCSB ar putea juca din nou în Ghencea, după ce a fost promulgat proiectul de lege privind modificarea Legii Sportului.

Totuși, se ia în calcul că ar putea exista un conflict între cele două galerii, avertizează fostul jucător al roș-albaștrilor Valeriu Răchită, la primul meci al FCSB pe arena din Ghencea.

„Normal, aia e casa noastră. Cred că am plecat în urmă cu 8-10 ani. S-a înființat o nouă echipă în 2017, că vezi că aia e Steaua. Este CSA, este clubul mamă, dar secția de fotbal s-a desprins de CSA, pentru că în ’98 nu se putea. Trebuie să fii un club privat și să fii obligat să joci în campionat sau în cupele europene. Faptul că s-au pierdut sigla și numele nu înseamnă că s-a pierdut continuitatea. UEFA ne consideră continuatoarea, Steaua n-a retrogradat niciodată.

Am promis că vom juca acolo, sper ca, în viitor, Armata să nu mai aibă motive să zică că nu avem cum să jucăm. Noi nu am furat identitatea la nimeni. Că vrem, că nu vrem, mergem înainte. Dacă vom juca în Ghencea, eu le promit tuturor oamenilor că vom fi, meci de meci, 25.000 de oameni. Suntem o echipă iubită, noi nu am trădat. Noi am rămas în Liga 1, am rămas lângă echipă. M-aș bucura să jucăm măcar un meci, să le arătăm cine este Steaua.

N-are nicio legătură. Noi, Asociația Salvați Steaua, suntem implicați în procese. Eu sunt informat tot timpul de avocați și nu are nicio legătură cu procesele. Sunt câte șase suporteri pe stadion, dintre care patru soldați. Eu, din punctul meu de vedere, să pună mâna băieții de la AS47 și să nu mai interpreteze nimic, să lase chestia aia cu furtul de identitate”, a spus Gheorghe Mustaţă, potrivit AS.ro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -