Victor Becali, despre meciurile naționalei U21: “Am fost neașteptat de slabi! Trebuie să jucăm, nu să stăm defensivi”

Victor Becali, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 26 iunie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre meciurile naționalei U21.

“Sunt și echipe bune. Spania nu mai spunem, este o echipă senzațională, dar asta nu înseamnă că trebuie să găsim vreo scuză pentru că acum nu poți fi de acord cu ce spune domnul Țicleanu că suntem în primele 16 echipe. Păi suntem în primele 16 pentru că ne-am calificat direct, că altfel n-am fi fost. Asta este, am făcut un Campionat European foarte slab, neașteptat de slab. 

Tactica echipei a fost foarte defensivă, prea ne-am apărat, cu echipele astea trebuie să joci, pentru că dacă nu joc nu ai nicio șansă. Adică, și dacă am fi jucat, tot trei am fi luat cu Spania. Cu siguranță ar trebui să abordăm aceste meciuri, dacă tot ne bat toți, măcar să jucăm, parcă ar avea altă perspectivă, dar mă rog, asta este“, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -