Victor Becali: “Ce să mai spunem de FCSB? N-ați văzut ce goluri iau, ce probleme au în apărare… Strategia cu Silkeborg a fost bună, sunt pe loc de play-off”

CFR Cluj a pierdut cu Sivasspor, scor 3-0, în timp ce FCSB a remizat 2-2 cu Anderlecht, aseară, în Conference League. Ardelenii păstrează șanse de calificare în primăvara europeană, dar echipa patronată de Gigi Becali va juca ultimul meci fără miză.

După ce a luat 10 goluri în 2 meciuri de la Silkeborg, iar Nicolae Dică a mers cu echipa a doua în Danemarca, multe voci au criticat strategia FCSB-ului, care a sacrificat Conference League, în favoarea meciurilor de campionat.

Victor Becali spune că, în cele din urmă, strategia s-a dovedit a fi una câștigătoare, obiectivul FCSB-ului fiind de a prinde play-off-ul, echipa fiind pe locul 6. Totuși, impresarul crede că există multe probleme la echipă, mai ales în apărare.

“Ce să mai spunem de FCSB? N-ați văzut ce goluri iau, ce probleme au în apărare… Strategia bună? Că ce, că s-au dus cu echipa a doua la Silkeborg? Nu e echipa a doua, la FCSB nu ai cum să spui așa ceva, că au dat bani mulți pe jucători, dacă dai 600-700 de mii pe un jucător, nu poate să fie la echipa a doua. Pentru ei, dacă au pierdut cu West Ham, au făcut egal cu Anderlecht, au zis că contează să prindă play-off-ul. Fiecare își face strategia lui, nu putem să gândim toți la fel, să facem la fel. Dar în campionat sunt pe loc de play-off, putem să spunem că au făcut bine, că a fost strategia bună. Acum ce să mai spunem? Așa au făcut atunci”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -