Victor Becali explică de ce nu se implică la Dinamo, suporterii fiind printre vinovați: “Voi ați vrea să cumpărați și să conducă alții?”

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului, cu multe incertitudini la nivel financiar și de management, dar și sportiv, echipa fiind pe locul 9 în Liga 2, în afara locurilor de play-off.

Victor Becali, un dinamovist convins, a explicat, în direct la Sport Total FM, de ce nu se implică la Dinamo, suporterii-acționari fiind unul dintre principalele motive invocate.

“Ieftin, dar la Dinamo nu știi de la cine să cumperi. Dau un exemplu, voi ați vrea să cumpărați radioul și să conducă ascultătorii? Nici măcar nu știi ce datorie are Dinamo, problema la Dinamo e că nu știi ce datorii are și te mai trezești pe parcurs cu datornici. Se trezește unul noaptea, gata, a făcut proces. Noi o dăm cu insolvența, cu nu știu ce, ăștia nu prea știu de insolvență”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -