Victor Becali, avertisment pentru Florinel Coman după ce s-a scris că ar fi dorit în Bundesliga: “De când n-a mai jucat acolo un fotbalist român?”

Victor Becali a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre posibilul transfer al lui Florinel Coman în Bundesliga. 

În ultima perioadă, au apărut zvonuri care îl plasează pe atacantul FCSB-ului pe radarul a două cluburi răsunătoare din Germania: Stuttgart și Borussia Monchengladbach.

Becali a recunoscut că nu este la curent cu subiectul respectiv, însă este sigur de un lucru. Impresarul spune că prima ligă din Germania este un campionat foarte dificil, în care fotbaliștilor români le este greu să ajungă și să se adapteze.

“Nu știu nimic, n-am treabă cu Coman. Ba că este Stuttgart, ba că e Gladbach. Nu știu. Sincer să vă spun, pentru Florinel, mi-aș dori să se realizeze un transfer. Deși, credeți-mă, Bundesliga e un campionat foarte, foarte greu. De când n-a mai jucat acolo un fotbalist român?”, a declarat Victor Becali, la emisiunea “Execuții matinale”.

 

Victor Becali a făcut o scurtă analiză a fotbaliștilor români și a ajuns la concluzia că mulți dintre ei nu fac ambele faze în timpul jocului.

Becali duce dorul vremurilor în care jucătorii români străluceau în campionatele de top din afară.

“Fotbalul nu se joacă numai când ai mingea. Și acum nu măr refer la Coman, vorbesc de jucătorii din fotbalul nostru, în general. Nu vreau să dau exemple. Fotbalul nu se joacă numai când ai mingea. Acum trebuie să faci ambele faze.

M-am uitat în weekend la Rangers – Celtic și Manchester United – Liverpool. De-abia îl puteam urmări cu privirea pe Luis Diaz. Fotbalul ăsta, unde într-adevăr se plătesc bani mulți, este greu pentru noi deocamdată. Am trecut de perioada aceea în care am fost și noi acolo.

Am avut jucători care au fost acolo. Dan Petrescu a jucat la un nivel în Anglia. Cred că e jucătorul român care a rezistat cel mai mult acolo. Apoi au fost și Gică Popescu, și Ilie Dumitrescu, și Răducioiu. Eram acolo. Se vorbea despre noi, despre români. Acum nu mai suntem de actualitate. Ori a evoluat prea mult fotbalul, ori am scăzut noi.”, a mai spus Becali.

Ascultă aici interviul integral cu Victor Becali:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -