Victor Solomon, invitat la Sport Total FM. Povești despre muzică și prieteni legendari din sport: “Am fost camarad cu marele Ivan Patzaichin”

Victor Solomon a fost invitatul lui Răzvan Toma la emisiunea “Trafic Sport”. Chitaristul cunoscut, printre altele, pentru fondarea trupei Bosquito, a vorbit despre cariera sa muzicală, viitoarele proiecte și legăturile pe care le are cu lumea sportului.

Solomon a rememorat debutul său muzical, petrecut pe vremea când cânta alături de mai mulți studenți din Brașov în trupa Conexiuni.

“Eu sunt cunoscut de mulți oameni ca fiind chitarist, în primul rând. Acum m-am și jucat un pic în proiectul Blues Air și am zis să încerc să cânt și cu vocea. Deși eu am ‘boala chitariștilor’, care nu își suportă vocea. A fost o surpriză, chiar și pentru mine, reacția celor din jurul meu. A fost o provocare pentru mine.

Aventura mea muzicală am pornit-o în formația Conexiuni, din Brașov. După Revoluție s-a refăcut trupa. Atunci am ajuns în Brașov și am mai stat doi ani până când am făcut primul disc Conexiuni, ‘Tot ce-aș vrea să-ți spun’, care a fost un succes.”, a spus Victor Solomon, la Sport Total FM.

Victor Solomon a explicat că nu urmărește în mod particular vreun sport, însă are mulți prieteni care au devenit legende în diferite sporturi.

“Nu sunt un fan al sportului în sine, ci fan al sportivilor. Am foarte mulți prieteni din sport. Din păcate, unii nu mai sunt. Am fost bun prieten și camarad cu marele Ivan Patzaichin. Iubea, la rândul dânsului, muzica bună și eram nelipsit de la festivaluri.

Sunt prieten bun și cu domnul Mihai Stoichiță. Mi se pare un om extraordinar, care ascultă muzică bună. Și cu domnul Marius Lăcătuș. Chiar acum o săptămână ne-am văzut la ziua unui prieten. Și cu domnul Ilie Dumitrescu sunt prieten.”, a mai spus Solomon.

Ascultă aici interviul integral cu Victor Solomon:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -