Victor Becali: “Am văzut că Infantino vrea să revoluționeze Cupa Mondială, așa o să ne calificăm și noi. O să facă un Mondial în fiecare an, o să joace și în somn”

Victor Becali a analizat meciurile de la Cupa Mondială și a numit echipele care l-au impresionat la acest turneu final și care au șanse la titlu: Anglia, Brazilia și Franța.

Impresarul a vorbit și despre planul lui Gianni Infantino de a revoluționa Cupa Mondială, începând cu cea din 2026, din SUA, Mexic și Canada, unde se dorește schimbarea regulamentului, pentru a crește numărul de jocuri cu 40. Totodată, șeful FIFA a mai vorbit cu alte ocazii despre organizarea Cupei Mondiale la fiecare 2 ani, nu la fiecare 4 ani, cum se întâmplă în prezent.

“Eu am spus de prima dată că Spania e o echipă crudă, tânără, fără experiență. A ratat și Busquets, e adevărat, dar deocamdată e tânără, nu poate duce și nu poate câștiga trofeul ăsta. Sigur, nu te gândeai cu Marocul, asta e altă poveste, dar ăsta e meritul Marocului, bravo lor că au luptat.

Îmi place Anglia, Brazilia n-are cum să nu-ți placă, Franța, dar parcă lipsește acolo la mijloc Kante, dar în rest arată bine. Germania s-a făcut de râs, domnule, deci s-a făcut de râs. Belgia, la ce jucători are… Dar nu e echipă. Degeaba ai jucători, trebuie să ai și echipă. Cu jucătorii pe care îi are Belgia să nu poți să te califici, nu știu…

Am văzut că Infantino vrea să revoluționeze, să facă câte 2 campionate mondiale, așa o să ne calificăm și noi. Mi-e să nu facă cum a făcut cu Europa League și Conference League, pe grupe valorice. Eu zic că peste 20 de ani o să facă un mondial în fiecare an, iarna european, vara mondial sau invers. O să joace și în somn. La ce afecere e, când o țară precum Qatar bagă 300 de miliarde, ăștia se duc și iau banii, încasează”, a declarat Victor Becali, în direct la Sport Total FM.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -