Vasile Stângă: “Suntem total dezamăgiți de ce se întâmplă cu handbalul la Steaua. A retrogradat baschetul, urmează handbalul”

Vasile Stângă, handbalistul legendar al României și al Stelei, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre situația echipei de handbal a clubului militar, care de mai mulți ani este în declin.

După ce în 2006 câștiga Cupa Challenge, iar în 2010 juca finala Cupei EHF, Steaua nu mai reușește să se bată la campionat, deși finanțarea este una bună. În prezent, “militarii” sunt pe locul 12 din 14 echipe în Liga Zimbrilor, cu doar 4 puncte în 7 meciuri, cel mai recent eșec fiind chiar împotriva lui Dinamo, scor 37-26.

“Este o perioadă de stagnare. Suntem aproape toți de la clubul Steaua, vă dați seama că suntem total dezamăgiți de ce se întâmplă cu handbalul la Steaua și în general cu sportul în club, dar și cu Federația Română de Handbal. Am crezut că se schimbă ceva, dar lucrurile au rămas la fel. E ca la români, când ajunge românul la putere, uită de toate, de prieteni, de promisiuni. Și cam așa se întâmplă în toate domeniile, inclusiv în sport.

La Steaua chiar e un semnal mare, mare de tot de alarmă. Nu se poate așa ceva la un club cu o asemenea tradiție, mai ales în handbal, să ajungă pe penultimul loc. Baschetul a retrogradat, urmează și handbalul. Nu înțeleg ce se întâmplă acolo, nu se mai dorește performanță? Nu pot să-mi dau seama. Slab manageri peste tot, nu-i interesează, nu știu.

Sunt bani, clubul Steaua din punctul ăsta e cel mai serios club din punct de vedere al plăților, salarii la timp, sunt bani. Managementul este foarte, foarte prost”, a declarat Stângă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -