FC Argeș nu mai are antrenor. Eugen Beza și-a dat demisia “Pur și simplu mi-e greu să trec peste prestația noastră din meciul cu Steaua”

Chiar dacă înaintea meciului cu Unirea Dej, câștigat cu scorul de 2-0 de FC Argeș, Eugen Beza fusese anunțat antrenor principal al “vulturilor violeți”, acesta a intervenit în această seară în cadrul emisiunii Fluier Final, și l-a anunțat pe moderatorul Narcis Drejan, că a demisionat din functie.

“Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat ieri la meciul cu Steaua, echipa nu pierduse de câteva etape, am jucat bine cu Șelimbăr, am câștigat clar la Alexandria și cu Dej, dar eu simt că poate e nevoie de altcineva. Am venit aici cu inima împăcată, m-am atașat de FC Argeș, n-am ce să-i reproșez domnului primar de la Pitești, a fost alături de mine. Pur și simplu mi-e greu să trec peste prestația noastră din meciul cu Steaua”, a declarat Eugen Beza.

După ce Alexandru Pelici a fost demis de la FC Argeș, Beza a fost numit interimar, apoi principal, iar după 4 meciuri părăsește FC Argeș.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -